Mitsubishi Electric Varmepumper

Spar penge med den nye Ecodan Next Generation

Det støjsvage, effektive og miljøvenlige varmesystem, der vil give dig et behageligere indendørsklima i hjemmet. Den unikke Ecodan teknologi giver maksimal varme med minimal energiforbrug.
Nu er Mitsubishi Electrics eget system Ecodan Next Generation blevet endnu mere effektiv.
Ecodan Next Generation er udstyret med trinløs Inverter teknologi, herunder den nye, egen udviklede tank. Denne helt nye teknologi betyder store energibesparelser for boligejeren, fordi Ecodan Next Generation kræver mindre energi end andre systemer for at opvarme huset.
Det komplette system er fuldt udviklet på Mitsubishi Electrics egne anlæg i Japan, som garanterer den højeste kvalitet selv i mindste detalje.
Ecodan Next Generation fås i flere forskellige designs og størrelser, hvilket betyder, at du kan gøre det optimale valg for dit hus.
Ecodan Next Generation indendørsdel er ikke mere end 1,6 meter høj, men er trods dette udstyret med en vandtank på 200 liter. Det at Ecodan Next Generation er lille og kompakt gør den er let at installere i alle typer af bygninger.
Inderdelen eller Hydroboksen for den mindre model, Ecodan Next Generation er ikke mere end 0,8 meter høj og udstyret med ekspansions-beholder, pumpe, flow switch, filtre samt styring. Når du vælger Ecodan Next Generation Hydroboxløsning, er det muligt at bruge en eksisterende vandvarmer eller designe en som er egnet til ejendommen.
Ecodan Next Generation sparer penge, energi og er skånsom mod miljøet.

Ecodan Next Generation – mulighedernes system

Nu med optimeret vand/varmeteknik
Ecodan Next Generation er udstyret med en unik, patenteret loop-tank-teknologi, som gør at vandopvarmning i tanken maksimeres for bedst mulige energieffektivitet.

Samtidig opvarmning
I modsætning til mange andre systemer på markedet kan Ecodan Next Generation udstyres med samtidig opvarmning og produktion af varmt vand.

Let at tilpasse, når du ikke er hjemme
Hvis du skal ud og rejse, skal du blot trykke på ikonet med en kuffert, hvorefter indstillinger tilpasses til at ingen skal bo i huset.

Mulighed for at tilslutte solpaneler og andre varmekilder
Store besparelser opnåes, hvis man installerer solpaneler. Ecodan Next Generation er naturligvis forberedt til tilslutning af solpaneler.

Kraftfuld Zubadan-teknologi
Et par af modellerne i Ecodan Next Generation-serien er udstyret med Mitsubishi Electrics unikke Zubadan-teknologi, der giver en hurtigere og mere kraftfuld opvarmning, noget som store huse eller huse i kolde omgivelser har gavn af. (Gælder for modellerne PUHZ-HW112 og PUHZ-HRP100.)

Intelligent varmetilpasning
Ecodan tilpasser sig automatisk eksterne og interne faktorer og drager fordel af for eksempel sollys, for at holde dit energiforbrug så lavt som muligt. Dette gør at indetemperaturen altid er på den rette temperatur med den laveste vandtemperatur i varmeanlægget, for at opnå den største besparelse.

Trådløs styring
Ecodan Next Generation er udstyret med et simpelt kontrolpanel, men du kan også tilvælge en fjernbetjening med trådløse sensorer, der giver dig mulighed for at styre systemet, for eksempel fra stuen.

To zoner for seperate temperaturer
For at udvide mulighederne for styring af rumtemperaturen, kan huset deles i to zoner og styres med en trådløs rumføler per zone. Dette gør det muligt at have forskellige temperaturer på forskellige etager.

Det miljøvenlige system med unik teknologi
Udendørs luft indeholder en masse energi – energi Ecodan Next Generation bruger til at varme huset op. Den unikke Ecodan-teknologi giver betydelige besparelser på din varme-konto og er udviklet til at imødekomme fremtidens krav til varme-økonomi. Det vil din tegnebog værdsætte.
Da Ecodan Next Generation giver maksimal varme med minimal ekstra energiforbrug og systemet udleder 30-50 procent mindre kuldioxid sammenlignet med konventionel opvarmning.

Patenteret teknologi
Mitsubishi selvudviklede Inverter arbejder kontinuerligt
i hele systemet og gør Ecodan Next Generation til
det smarte valg for ethvert hus.

Et komplet system
Indendørsenheden – Ecodan combitank, modtager energi fra den udendørsenheden og fører energien videre til opvarmning af vandbaserede radiatorer, gulvvarme og varmt vand. Systemet styres effektivt fra en integreret regulator.

Hydrobox
Hvis du allerede har en eksisterende vandtank, som du vil beholde, kan du tilslutte en hydrobox, som indeholdender alle fordele fra Ecodan Next Generation.

Derfor er Ecodan Next Generation det oplagte valg af opvarmning til dit hus

Den egenudviklede varmetank
Den er kompakt, men takket være en ny unik loop-teknologi er man ikke gået på kompromis med volumen. Loop’en opvarmer vandet effektivt og er fremstillet med en speciel rustfri stållegering.

Optimal inverterteknologi
Mitsubishi Electric’s trinløse Inverterteknologi tillader at der kun anvendes nøjagtig den mængde energi som er nødvendig for at opvarme huset. Ingen energi går således til spilde, hvilket er godt for både din tegnebog og for miljøet.

Mere effektiv styring
Systemet kan udstyres med en trådløs rumføler, som let kan flyttes til den bedste plads i huset. Dette gør at systemet opererer ud fra stuetemperaturen og derfor kan komforten opretholdes med den lavest mulige vandtemperatur, hvilket giver en bedre besparelse og lavere energiomkostninger.

Et intelligent system
Efter en periode med drift tilretter systemet sig forholdene som er gældende præcist i dit hus og tilpasser opvarmningen derefter for den mest effektive energiudnyttelse.

Kvaliteten
Alle produkter i Ecodan Next Generation er udviklet og fremstillet på Mitsubishi Electric’s egne faciliteter i Japan, hvilket sikrer den højeste kvalitet i den mindste detalje. Systemet er en del af Mitsubishi Electrics Quality Technology-program.

Driftsikker
Den høje kvalitet gør Ecodan Next Generation til et meget driftsikkert system, som kan håndtere meget lave udetemperaturer og har høje krav til komforten.

Nu også med vandtilslutning
En stor nyhed ved Ecodan Next Generation er, at systemet er tilgængelig i én package udgave som er en kompakt udgave med direkte vandtilslutning. Anlægget findes også i en split eller kombi-version (kølemiddelgastilslutning). Denne produktbredde gør både køleinstallatører og VVS-installatører kan installere Ecodan Next Generation smidigt og nemt.