LUFT TIL VAND VARMEPUMPER

luft-vandDer er ikke noget at sige til, at luft/vand varmepumper nu også er blevet populære i Danmark og i det øvrige Skandinavien. En varmepumpe giver ofte store besparelser i forhold til tidligere installationer og kombinerer en øget komfort med et bedre “klima”.

Vi har valgt at installere pumper fra to anerkendte mærker, som begge importeres direkte til Skandinavien af markedets mest anerkendte leverandører. Hos Nordkystens Naturenergi finder du derfor Danmarks sikreste valg af luft/vand varmepumper.

Som autoriseret forhandler af disse mærker har vi nøje udvalgt de enkelte pumper, så du er sikret et holdbart produkt med en høj ydelse. Vi kan således tilbyde en ny og effektiv varmepumpe til løsning indenfor varmestyring til dit hjem, virksomheden eller industrilokalerne.

Kontakt os for et uforbindende besøg og lad os udarbejde en beregning for netop din ejendom.

Vi hjælper dig med at søge et ENERGISPARETILSKUD til installationen inden vi går i gang med arbejdet, så du er sikker på, at din investering hurtigere betaler “sig hjem”!

Den voldsomme konkurrence fra Internettet har heldigvis medført, at det er blevet billigere at købe og installere en varmepumpe – og så er GARANTIEN oven i købet blevet væsentligt udvidet. Hos Nordkystens Naturenergi har du mulighed for at få hjælp til at vælge netop den pumpe, der bedst passer til dit behov.

Mitsubishi Electric Varmepumper