LUFT TIL LUFT VARMEPUMPER

Hos Nordkystens Naturenergi finder du Danmarks største udvalg af luft/luft varmepumper.

Vi tilbyder modeller fra mere end OTTE anerkendte mærker, som alle er importeres direkte til Skandinavien af markedets mest anerkendte leverandører.

Som autoriseret forhandler af alle de omfattede mærker har vi nøje udvalgt de enkelte pumper, så du er sikret et holdbart produkt med en høj ydelse.Vi kan således tilbyde nye og effektive varmepumper til løsninger indenfor varmestyring til dit hjem, virksomheden eller industrilokalerne.

Der er ikke noget at sige til, at luft/luft varmepumper er blevet populære i Danmark og i det øvrige Skandinavien. En varmepumpe giver ofte store besparelser i forhold til tidligere eller eksisterende installationer og kombinerer en øget komfort med et bedre indeklima.

Hos Nordkystens Naturenergi har vi specialiseret os i færdige installationer af varmepumper, så I kan være sikker på at få netop den placering, den pumpe og de funktioner, som passer bedst til netop jeres behov.

Den voldsomme prismæssige konkurrence fra de mange tilbud bl.a. på Internettet har medført, at det er blevet billigere at købe og installere en varmepumpe – og så er GARANTIEN oven i købet blevet væsentligt udvidet.Indenfor ovenstående mærker finder I nogle af de absolut bedste varmepumper på det danske marked. Her har I mulighed for at vælge netop den pumpe, der passer jer bedst med hensyn til design, kapacitet og funktioner.